loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Voorbewerker / Autospuiter (fulltime)

Ben jij de autospuiter die wij zoeken?

Heb je zin in een nieuwe uitdaging?
Iedere dag van een uitdaging iets moois maken; dat is het werk van een autospuiter in een notendop. Bij Autoschade Kooiman zorgen we ervoor dat de auto de schadewerkplaats mooier uitrijdt dan dat die binnenkwam. Wij zoeken een gemotiveerde collega die samen met het team de schades vakkundig en efficiënt herstellen voor onze klanten.

Heb je de juiste bagage?
De kandidaat die wij zoeken is minimaal 20 jaar en heeft een afgeronde opleiding autospuiter.

Wat bieden wij je?
Wij bieden een afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Naast een passend salaris, bieden wij goede arbeidsvoorwaarden in een dynamisch bedrijf.

Content Image 2

Wat kun je verwachten?

Bij Autobedrijf Kooiman kun je een dynamische en ondersteunende werkomgeving verwachten. We waarderen teamwork, professionele ontwikkeling en klantgerichtheid. Je krijgt de kans om bij te dragen aan ons succesverhaal en deel uit te maken van een hecht team dat jouw groei stimuleert. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden en kansen voor persoonlijke ontwikkeling, bieden we een werkcultuur waarin jouw talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd. Autobedrijf Kooiman is de plek waar je je carrière kunt laten bloeien en waar je wordt gewaardeerd als een waardevolle medewerker.

  • Persoonlijk

  • Ervaren

  • Betaalbaar

  • Betrokken

Interesse in deze vacature?

- Herman Kooiman
CV upload (Max. 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website